Jdi na obsah Jdi na menu
 


Geovýlet do ZOO

5. 1. 2008

V sobotu 5. ledna odpoledne jsme vyrazili do ZOO.
Chtěli jsme seznámit Daga se zvířátky a trošku jiným prostředím a taky najít pár pokladů (v rámci akce "dohnat a předehnat" - my měli nalezených 33 pokladů a Lišák 35).

Prvním našim zastavením byl GCT7H0 Minotaur - GPS drawing cache.
Nalézt se nám podařilo na první pokus, bludiště samo je zajímavé, ale v zimě, kdy kanály jsou vypuštěné a voda netryská, poměrně snadné.

Pak už jsme vtrhli do ZOO.
Prvním pokusem byla GCHW7A ZOO puzzle mania, ale protože jsme si špatně přečetli návod, nezdařilo se a další pátrání jsme vzdali.
Začali jsme se přesouvat k vltavské vyhlídce, ale netušili jsme, že cesta je tak komplikovaná. Museli jsme dojít až na konec ZOO, vyšplhat od vody až na hřeben a pak se vydat zpět.
Po cestě jsme zkoušeli najít GC14FDV grrr grrr tygrrr, bohužel marně. Uznejte sami - na souřadnicích cache není, je zhruba o 60 metrů dál .... Ale aspoň jsme si tygra řádně prohlédli .-)

Nakonec jsme zdolali i GC14FDZ vltava visionary view, to ale už byla tma, dag se unavil a odmítl capat dál. Takže jsme ho naložili do náruče a za tmy hledali cestu ze ZOO ven.
Byla to náramná taškařice, běhali kolem nás vlci a podobná havěť, připadali jsme si jako v hororu a spoléhali na to, že ploty mají postavené řádně ..... :-D

Nakonec jsme exit našli a šťastně dorazili domů.

 

Náhledy fotografií ze složky Geovýlet do ZOO

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář