Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze života pubertálního koně(173)

15. 4. 2008
Říkejte mi demolišnhórs :-) aneb – jak jsem vytunil vrata... Následuje seznam mnou zničených vjecí (součet za ¾ roku soužití s těma dvěma).
 
Takže, co si budeme povídat – baví mě ničit vjeci. Všechny... Nejradši ničim drahý vjeci. Třeba sedlo, nebo uzdu. Macecha – hvězda pak na mě ječí („víš jak je to drahý, ty demente, vydělal sis na to nebo co...“) a občas mi i nějakou vytne („plesk“). Tak teda ničím, když se nikdo nedívá...

A zde je slibovanej seznam (šikula:-)

  • ohlávka 2x (vlastně 3x, když počítám tu koženou, která by možná ale šla opravit) – jedna rozkousaná, jedna urvaná karabina a jedna roztržená, na kterou jsem obvzlášť pyšnej, páč byla kožená a macechu málem vezli, když na to přišla .-) 
  • vodítko 3x, pokaždé jsem kvalitně urval karabinu tak, že vodítko letělo do koše
  • lonž, je okousaná, ale ještě drží
  • žlábek, ten plastovej, co mi do něj sypali véču – dneska ty žlaby nic nevydrží, jeden do toho trošku kousne a hned je to „rozbitý“
  • zástěnka mezi mnou a Sonetou, ale za to úplně nemůžu – náhodou vona mi taky pomáhala abyste vjeděli...
  • sloupek, jo – ten, na kterým drží konstrukce boxů...až to dílo dokončim, tak asi spadne stáj. No, tak snad mě nic netrefí.
  • a teď příde zlatej hřeb – podařilo se mi sežrat vrata vod stáje, takovej já sem borec! Vyhlodal sem díru do půlky vrat, abych se tim moh protáhnout a jít na seno, jenže mi na to přišli a zabednili to. Prej budou nový vrata a specielně kvůli mě budou z půlky plechový!
 Takovej já sem borec :-D
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ty jsi šikula

(Klára, 9. 7. 2008 16:19)

No Piškote co to slyším....takovej čipera si nebyl ani u nás ve Staráku..i když pár práciček by se taky našlo,třeba moe fungl nové vodítko,co si skoušel co vydrží:D..

Pracuju na další ohlávce!

(Inýs, 23. 5. 2008 12:44)

Tak mi držte palce, ať mi na to nepřídou :-D