Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš koníček se už přestěhoval do Prahy

23. 10. 2007

V pondělí dopoledne nám volala stávající majitelka In Stara, že už má hotová všechna vyšetření a připravené všechny dokumenty, které jsou potřeba k prodeji a převozu koně.

ObrazekO organizaci zájezdu se skvělým způsobem postaral Míla Vítek. Zařídil všechno pro převzetí, naložení, převoz i zabydlení našeho koníka.
Večer jsme tedy připřáhli vozík a vyrazili do Aše. Koně jsme nakládali po deváté večer. Nakládka trvala o chviličku déle, protože Inoušek zatím nikde moc necestoval, tak neměl k té krabici na kolečkách moc důvěru. Stačilo ale pár mrkví, jablek, lano přes zadek a pár triků Míly Vítka a koník byl uvnitř.

Pak jsme hned vyrazili zpátky na Prahu, doma naložili novou paničku a šup do stájí. Tam jsme koníka vykládali chvilku po jedné v noci, vzbudili zájem spolubydlících koníků a seznámili se s jednou moc ochotnou ošetřovatelkou, která se uvolila, že nám uprostřed noci otevře stáje.
Koníka jsme umístili do jeho boxu a páneček si od něj hned nechal šlápnout na nohu :-) Naštěstí InStar (zatím) není těžká váha (na rozdíl od Renouše), takže to bolelo jenom chvilku.
Dostal mls na usmířenou a v úterý odpoledne se za ním hned půjdeme podívat a pořádně mu ukázat jeho nové bydlení.

Takže In Stare, vítej v novém domově u nových páníčků a ať se Ti u nás líbí !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(Bára, 23. 10. 2007 13:35)

Ahoj, tak jsem se dneska ráno dozvěděla, že jste si včera večer odvezli Inouška. Až do včerejška jsem se totiž o něj starala :-) jako bych to včera tušila, že se odveze, přišla jsem za ním a pořádně ho pomuchlovala a dala mu pusinku. Přeji Vám mnoho štěští a úspěchů, ať jste s Inoušem maximálně spokojeni. Dejte mu ještě jednu pusinu za mě. Můžete shlédnout naše stránečky www.brodway.wbs.cz kde najdete zbytek našich koníčků. Ještě jednou mnoho štěstí! Bývalá ošetřovatelka Bára :-)

Přáníčko

(Drábinka, 23. 10. 2007 11:51)

Ahoj Mamuláci,

máte moc krásné stránečky. Vidím, že se Inouš dostal k super lidičkám. Mám z toho velkou radost. A přeji Vám mnoho krásných zážitků ve společnosti tohoto přenádherného koníka. Budu s napětím očekávat Vaše další příběhy a fotečky. Tak ještě jednou mnoho štěstí a zdraví Vám i všem Vašim zvířátkům.
Bývalá majitelka Drábina