Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak nám taťka spadnul z koně

16. 3. 2008
Super! Vedu nad „otcem“ tyranem 1:0 :-)
Se rozhodli, že prej mě zkrotí... To tak. Sem s nim plácnul vo zem raz dva!
 
Bylo to takhle – tohoto dne zase fůrie „maminka“ dostala nápad, že se půjde ven.
To bych musel vopakovat desetkrát, že nikam nejdu, aby to pochopili.
Tak jsem nejdřív dělal hodnýho, ale potají už jsem vymejšlel bejkárnu :-) Tentokrát se na mě vysápal taťka.
Taťka herodes na mě moc neleze, protože má nemocný záda a já jak dělám furt ty brejky, tak ho potom bolí. Tak alespoň na někoho to funguje – za to na důru matku nic neplatí. To se můžu třeba postavit na hlavu a vodpichovat ušima a prd!
Takže. Ze začátku docela v poho, udržoval jsem ty dva v mírným napětí a trošku jsem caploval, sem tam sem se něčeho leknul a sem tam na něco vyvalil voko – prostě klasika.
Jeli jsme dolní okruh od konce, čili od zámku k lesu. V aleji jsem ještě vyčkával, na poli taky a když už si mysleli, že to bude dobrý, tak v tom to přišlo – klušeme si takhle po kraji pole a když zrovna taťka vysednul, tak jsem hodil brejka do pole. Hustý :-D
A jakýho! Pan letec otec svištěl nejmíň dva metry daleko a plácnul s sebou zádama do oranice. Já se začal pást, a jako že nic :-)
Ale matka jako (mimochodem-už jsem říkal, že je děsná?)! Nejdřív z dálky zahalekala, jestli taťka žije a když zjistila, že jo, tak se začala smát, div si „ústa“ (řek bych hubu, ale ona by mě zbila) nenatrhla a pak se jala fotit ďůlek, který tam v pšenici po taťkovi zůstal. Hrozná, tu bych teda nechtěl za ženu, fakt...
Pak, když se macecha dosyta nasmála, mě chytli a šli jsme ještě na louku. To jsem teda koukal, jakou má ten chlap výdrž – že mu to nestačilo ?! Na louce už jsem teda velice vehementně vyjadřoval svojí nespokojenost a pořád jsem se plašil a uskakoval, trošku jsem se vzpínal taky, no, a tak různě.
Macecha už se na mě ani necpala, mumlala něco vo tom, že si to kluci musí mezi s sebou ujasnit sami. No, nevim, jestli mi je něco jasný, každopádně mě to za chvíli přestalo bavit a tak jsem toho nechal.
Ve stáji bylo veselo – macecha všem ukazovala, jakej pořídila pěknej snímeček. Teda srandu z toho měla asi jenom vona, ostatním to zase až tak vtipný nepřišlo. No nic, dyť řikam, že je na hlavičku bum.....................A taťka už teď taky – cháchá.....................:-D

Ale jinak jsem děsně hodnej! Nejhodnější...

 

Náhledy fotografií ze složky Jak taťka spadnul ...

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář