Jdi na obsah Jdi na menu
 


In Star promluvil !

26. 10. 2007

Tady ty lidi si založili nějaký stránky a na nich se pořád chlubí kde byli, co dělali, jak se maj myši, že si koupili koně......
Ale co ostatní, co reakce okolí, co sebekritika, CO JÁ... ?!?
Rozhodl jsem se proto, že je třeba doplnit i pohled na situaci okem koně (to jako mě), abyste věděli, jak to doopravdy bylo.... .-)
Budu se snažit víceméně pravidelně přispívat do rubriky Ze života pubertálního koně, ale mějte na mě ohledy, kopýtkem se na klávesnici dá psát velmi pomalu ....

   Váš In Star

P.S.
Zatím jsem okomentoval:
- první seznámení s novými páníčky
- převoz do Prahy
seznámení s novou stájí
- jak jsem vypek páníčka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Inouška

(JZDA Starý Rybník, 28. 10. 2007 22:38)

Ahojík Piškotku,to jsem ráda že se máš dobře hrozně se mi po tobě stýská i po ostatních ze Staráku.Bud hodný jako na mě,vždyt to umíš když chceš!Určitě zase o sobě něco napiš at víme jak se ti daří tak se měj krásně a neškleb se nesluší ti to:-)

vzkazík

(JZDA Starý Rybník, 28. 10. 2007 18:44)

Zdravím, koukám,že se Piškot( jedna z Inoušovo přezdívek) dostal do dobrých rukou. Staraly jsme se o něj, když byl od února va Starém Rybníku, takže jeho šklebení a ftípky nám nejsou neznámé. Vzkaz pro Ina: Šklebile neškleb se. brzy o sobě zase napiš.

podpora malýho puberťáčka :-))) po 2

(Ilona, 27. 10. 2007 17:37)

Ahoj Inoušku Tvoje vyprávění je moc hezký. To víš budeš mít trochu práce než páníčky vychováš:-)To přece nejde, abys někam chodil nebo něco dělal, když nemáš zrovna náladu:-) Přeju Ti, aby si se měl tak hezky jako se měla Rena ( určitě si o ní už slyšel).

podpora malýho puberťáčka :-)))

(Ilona, 27. 10. 2007 17:11)