Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lednové novinky

1. 2. 2008

Proběhl lednový úklid, jednotlivé příspěvky byly přesunuty do kategorií kam patří a zde můžete najít stručný souhrn toho, co se u nás v lednu událo ....

Koňské
Fotogalerie o tom, jak si In Star zařádil na jízdárně. Ptáte se proč řádil ? Protože jízdárna Radonice je postavena jak "výcvikové centrum", ustájení koní je jako doplněk. Bohužel se pak může stát, že když mrzne, je hala obsazená kurzy a venkovní jízdárna i lonžovací kruh jsou nepoužitelné.
Koníček pak stojí, nejen, že to pro něj není zdravé, ale když pak dostane možnost pohybu, řádí jak utržený ze řetězu.
Proto jsme se také rozhodli, že Ina přestěhujeme. O tom ale více až v únoru .....

Psí
Psali jsme o tom, jak bylo Dagovi 11 týdnů, pak 12 týdnů, jak se po vánocích změnil jeho i náš denní režim, že Dagovi už byly tři měsíce a že se naučil i nějaké zlozvyky, například okrádat kolemjdoucí ... Na našich stránkách je i pár nových fotek - jak Dag řádil na jízdárně (než se In Star ustrojil, aby tam mohl řádit on ...) a takové nostalgické ohlédnutí za Dagovými 12-ti týdny života :-)

Myším stavíme nový domeček, aby měly více prostoru pro bydlení i zábavu

GeoCaching, turistické známky a výlety
Dohnali jsme jeden restík a zpracovali článek k turistické známce č 1441 Zvířetice.
Pořídili jsme si novou navigaci, zalogovali nový travelbug Koňský fanda.
Objevili jsme další spousty pokladů, dnes jich už máme přes 60. 
V lednu jsme podnikli geovýlet do ZOO,  pak jsme překročili hranici 40-ti pokladů,  o víkendu 19. a 20.1. jsme podnikli krátký výlet na Helfenburk, Kokořínsko a do Dřevčic u Prahy, 25. až 27. ledna jsme pak strávili prodloužený víkend na Kokořínsku

Co ještě ? Počet fotografií na našich stránkách se přehoupl přes tisícovku a na začátku ledna jsme také na stránky přidali profi počítadlo přístupů od toplistu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář