Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co je nového - srpen 2015

2. 9. 2015

Srpen přinesl do našich životů několik revolučních událostí.

Když se řekne „jedeme Vltavu“, mnohým se vybaví pojmy jako pramen Vltavy, Lenora, Soumarský most, Lipno či Český Krumlov. Ale proč se kvůli vodáckému sportu trmácet přes celou republiku, když máme Vltavu pod okny (a někteří občas i ve sklepě) ? A navíc, když může Lužec pořádat regatu, proč ne Vraňany kolečko ? A tak nějak se zřejmě zrodil nápad uspořádat vodáckou výpravu z Vraňan do Vraňan zvanou Vraňanské kolečko. Fotografie z této akce můžete najít ZDE. Při této příležitosti bylo také vydáno nulté premierové číslo Vraňanského reportéra. Reportáž s 21 kilometrů dlouhé plavby si můžete přečíst, pokud si Vraňanského reportéra zakoupíte na obecním úřadě, případně v krámku.
Další číslo Vraňanského reportéra bude věnováno posvícení.

Jak se tak Vraňanské fotografie začaly kupit, byla pro ně založena samostatná rubrika. Po masopustu, veteránech, Vraňanech a okolí, Vraňanském železňáků, 150. let školy, akce motorkáři dětem se tu objevily právě fotky ze sjíždění Vltavy. A z téhož dne ještě pár fotek z afterparty, která se konala na počest podařeného dětského dne motorkáři dětem.

V této rubrice je i album s fotografiemi z nácviku vystoupení Vraňanských žen a dívek. Zatím je ale galerie uzamčená, abyste byli napjatí. Na vystoupení se můžete těšit v rámci posvícení v sobotu 5. září.

U motorkářů se konala svatba. Brali se Katka a Lukáš. Pár fotek je ZDE.

A samozřejmě jsme byli na výletě, a to u lázně Mšené - foto ZDE.

A Ondrovi se podařilo šikovně nastavit webowky tak, že už fungují všechny rubriky přímo pod mamulaci.cz a nezobrazují se jako eStránky.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář