Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovensko 2009, dny devátý a desátý - so 9. a ne 10.5.

9. 5. 2009

Včera v noci jsme konečně našli u Hluboké rozumné bydlení.
A protože časně ráno jsme měli nastoupit se psem na výstavu, byl ráno krušný režim. Ondra vstával v šest, aby Dagína vyvenčil, pak následoval zrychlený přesun k zámku Ohrada, abychom se mohli nechat veterinárně přijmout.
Hned na začátku podzámčí nás parkingmajster vylifroval doleva do odbočky, kde jsme za drobných 50 káčé zaparkovali na břehu jezera. Podle jezera jsme se pak s Dagínem vydali na louku s výstavními kruhy. Netušili jsme ale, že správný směr příchodu je zleva, takže jsme chvíli lelkovali po louce a potom šli zpátky do auta na snídani ... Druhý pokus se vydařil, to nám ale hodní lidé museli poradit, že katalogy se rozdávají a veterinární přejímka probíhá asi o sto metrů dále, odkud nikdo nidky, pokud správně zaprakuje, nemůže přijít .... Ale co, konec dobrý, všechno dobré :-)
Dagín byl vystaven, bohužel posuzovaly rozhodkyně z británie, a ty mají asi jiná měřítka na retrívry, takže jsme dostali jenom VD :-(

Odpoledne jsme si chtěli vyšlápnout na nějaký výletík, volba padla na Karlův hrádek,
Po cestě k němu jsme se, u kempíku Křivonoska, nachomýtli do slavnostní jízdy veteránů :-)
Porušili jsme jeden zákaz vjezdu, zaparkovali u začátku cesty ke Karlovu hrádku, ale chodili tam lidi. My si chtěli před vycházkou zdřímnout, takže se nám tu nelíbilo. Vyrazili jsme do kempu, zdřímli si tam a večer si dali procházku po okolí. Při tom jsme nafotili i pár kýčovitých foteček. A taky proběhl servis psa - zuby, uši, ... ;-)

Druhý den to bylo podobné ... Ranní vstávání, výstava, opět VD a potom už tradá domů :-)

Fotogalerie z obou dnů výstav je ZDE.
Posudky v angličtině pak najdete ZDE.
Fotky z procházky pak ZDE.

 

Náhledy fotografií ze složky Výstava 9. a 10.5.2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář