Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dag se představuje...

11. 12. 2007

Ahoj všichni.
Obrazek Jmenuju se Dag, plným jménem Delicate Daglas Dynasty Anah (původně to mělo být Douglas, ale na psí matrice to nějak nezvládli ... :-( ) a narodil jsem se císařským řezem 22. října 2007 mamince Bailey a taťkovi Fabiovi. Mám ještě dva brášky a dvě ségry.
Jsem čistokrevné štěňátko zlatého retrievera, chloupky mám většinou smetanové a jenom mírně zvlněné (pokud se zrovna nevyráchám na dvorku v bahýnku ...).

První dny mého života byly trošku komplikovanější, protože maminka s naším narozením měla trochu víc práce. Pak se to zlepšilo, mlíčka bylo dost a dařilo se nám všem móóóc dobře.
Bohužel se pak mamince zase přitížilo a mlíčko pak došlo úplně :-(
Ale naše lidská maminka se o nás vzorně starala a my si brzo zvykli na granulky.

Bydlíme v domečku za Prahou, v takové ohrádce v pokoji, spává tam s náma mamka Bailey, občas i teta Rose a někdy dokonce i lidská maminka Hanka.
Nebydlíme jenom v ohrádce, taky běháme po bytě a na dvorku :-)

Pořád se na nás chodí někdo dívat a muckat se s náma.
Vždycky přijedou nějaký tety a strejdové, vlezou k nám do ohrádky a začnou se chovat jako magoři - samý ťuťu a ňuňu a mucikymuciky a tahaj nás za kůži a nechaj se oblizovat a okusovat. Je to docela příjemné zpestření našeho denního programu.
Já jsem to teda většinou prospal, zas taková sranda to nebyla. A když mě otravovali moc, tak jsem se zved a šel si lehnout o kousek vedle. Ségry to zastaly za mě, ty se na každou návštěvu vrhly a snažili se jí ublízat k smrti ....¨

Příští týden se budu stěhovat ke svým novým páníčkům.
Už vím, který to jsou. Oba jsou docela sympaťáci, ona je pěkně vlasatá a nosí brejle (za to se bude dobře tahat :-) ) a on je takový trošku připlešlý (to se zase bude docela dobře oblizovat).
No, snad mě nebudou moc honit .... Uvidíme. Dám vám vědět ....

Zatím haf-haf .-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář