Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z deníčku pubertálního koně(204)

12. 8. 2008

A jak to bylo?
No, stalo se to v noci. Večer před tím mě ďoblo hovado pod pravé očičko. Děsně to svědilo, tak jsem si to chtěl podrbat...
Jenže ouha - vybral sem si zrovna místo, kde trochu trčel hřebíček (za to, že tam trčel může nějakej kůň, kerej vokusuje dveře tak dlouho, až to z nich trčí...ale psss - já to nebyl!), no a ŠKUB a měl sem pod vokem skobu takovejch dobrejch 4 centimetry!
Tak jako trochu to bolelo, to jo, ale zase - třeba tudy vyleze to třetí voko, že jo, co já vím? Samozřejmě sem si to chtěl nechat, tak sem dělal jakoby nic, aby si toho nikdo nevšim.
Jenže sem byl odhalen!

Radim si všim, ukázal to Zuzce a ta (sůva jedna) to nabonzovala maceše! Macecha se tou dobou chystala na tábor... Takže sklapla, vylezla z vany, spacák zase hodila zpátky do kouta a mazali do stáje.
Hehe, aspoň něco se mi povedlo! Tak jako macecha nikam nepojede - je to moje služka, tak se bude starat o mě a ne o nějaký fakany...

Jenže zrada byla, že zlá teta Zuzka - nebo strejda Radim (?) mezi tím zavolali veterináře! Já to netušil, ještě jsem se blb nechal chytit a vypláchnout si to!
Pak dokvačila macecha s taťkou a čekalo se. Bylo mi dost divný, že matka se nepřevlíká, pořád očumuje moje bebí a nadává.

No, došlo mi to, když sem ho uviděl. Toho škeredýho pána v bílim.
Jéééé, veterinář, panikáááá...
Najednou mi došlo, že sem udělal asi hovadinu a že mám vlastně bebí a že bych si na to vlastně neměl nechat šáhnout! Vyvedl mě ven a hledali místo, kde si lehnu. Mě to bylo fuk, já se pás a pořád se smál-jako co bych si lehal?
Pak se ten e-e pán přiblížil se stříkačkou a to byl čas začít panikařit. Vyvalil sem voko (to zdravý), frkal sem a škubal hlavičkou. Ehm, ale nebyli tak blbý a vzali na mě nějakou fajfku, nebo co to bylo. Chytli mě čumáček, nacpali do oka a zakroutili! Najednou sem se nemohl pohnout! Prej teď nemáme čas se crcat a budu stát i po zlým...
Tak to ti macecho nedaruju, todleto...
Pak mě e-e pán pích do krku a začalo se mi chtít spát. Chtěl sem se zase pást, ale nešlo to - nějak sem se motal. A najednou flák - musel sem si lehnout...Ještě jsem slyšel macechu, jak říká, že sem debil, že si neumím ani pořádně lehnout - páč sem to napral do sušáku a navíc na blbej bok!
A už jsem spal.
Co se dělo, to nevím, ale macecha říká, že mi moje třetí víčko zašili. Prej sem u toho chrápal jak starej fotr, ale škubal sem se i tak.
Probudil sem se rychle, ale stát sem nemoh. E-e pán a taťka mě podpírali a macecha držela hlavu. Jakž takž sem se došoupal do boxu a začal hamat seno. Macecha jedna šeredná prohlásila, že už sem úplně zdravej, když žeru. Sem se na ní zašklebil, načež se začala děsně smát...je hnusná...a blbá!

A bylo to. Pak mě všichni chodili okukovat a hladit. Ještě se na mě macecha nalepila, že mi tu ránu trochu přečistí, ale už sem toho měl fakt dost, tak sem dělal moc zlýho a ani granule v kýblu nepomohly. Pochopili to celkem "brzo" - po půl hoďce marnejch bojů konečně vypadli.
Prej tam mám šest stehů.
No, tak budu balit baby na jizvu, no. Muhehehehehehe........

P.S. Moc děkujeme MVDr. Nigrýnovi z Mělníka za pěknou plastiku :-) (Lucy)

P.P.S. Já teda neděkuju!!! (InStar)

 

Náhledy fotografií ze složky Inýsův pokus o třetí oko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

best personal statement writing services k912ol

(Eugenedautt, 5. 4. 2023 14:04)


Appreciate it. An abundance of forum posts.
dissertation help uk https://writingthesistops.com how to write analytical essay https://essaywritingservicehelp.com