Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z deníčku pubertálního koně(252)

20. 4. 2009

Zase se na mě domluvily... Sůvy!

Kdo? No moje vypečená macecha a teta Suzi.

Začnu trochu obšírněji...
Macecha prej na mě nemá čas. Tak scháněla někoho, kdo by mě mohl trápit místo ní.

Nejdřív tu byla Radka. To je nějaká macechy kámoška! Fakt príma, mě se vůbec nelíbila...A neměl jsem jí rád. Já vlastně nemám nikoho rád, ale jí jsem neměl ještě víc rád.
A než jí to došlo, docela dlouho me mučily. Nejdřív s macechou a pak bez ní...
Tak jsem jí musel trošku kousnout. Hysterická maceha ofšem každému vykládá, že jsem jí málem utrh ruku! Tak jako neměla se na mě ošklivě koukat, na chudáčka koníčka...
Nakonec ale musela trápit nějaký jiný chudáčky koníčky a přestala tu otravovat :-D

Pak macecha odněkud sehnala nějakou jinou pani, ta se jmenovala Míša. Ta se mi líbila trochu víc, takže sem se na ní jenom šklebil a hele - zabralo to! Macecha sice trvdí, že prý Míša neměla tolik času, kolik počítala, ale všichni víme, že jsem jí zastrašil .-)

Pak se nabídla teta Suzi! Zrádkyně! Do té doby sem jí měl za hodnou pani, která nosí hamaní.... tak tyhle časy skončily.

Pustily se do mě fest. Už v zimě jsem makal jako blázen - tma, zima a sníh a všichni zalezlí doma ve stáji. Jen já s macechou na hřbetě musel rotovat kolem lesa!

Pak ale přišlo jaro a už je to veselejší,chodíme nahoru do lesa i na dvě, tři hoďky (když se macecha ztratí...) a hlavně chodim každej den. Macecha si tudíž myslí, že sem se sklidnil. Skutečnost je taková, že sem vyčerpal zásobu kravin!!!
Má taky novou práci. Takovou pitomou, jenom na čtyři půldny v tejdnu. Takže středa, pátek, sobota a neděle taky voplenduje...

A pak další věc. Macecha si konečně - rok po tom, co podala přihlášku - udělala řidičák!
Dostala od taťky auto, červenej křáp, ale to se nesmí řikat moc nahlas, páč macecha je z něj na větvi. Hned ho voblepila asi dvaceti samolepkama, dokonce tam má jednu, co vypadá jako já. Takže já ještě ke fšemu jezdim na skle nějakýho pekáče....

Takže nejen, že má čas, je navíc mobilní. No, mám to spočítaný!!!!!!!!!!!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář